יום שבת, 22 ביולי 2017


מסעדת קמפניה ברשבסקי 8 ראשון לציון /בשרית כשרה למהדרין

   אינטגרציה בקמפניה

במסעדה הבשרית החדשה בראשון לציון תפריט בשרים ראוי, תבשלי קדרה מרגשים ,קינוחי פרווה טובים ושולחן דגיטלי אחד עליו מוקרנים סרטוני מפינג משעשעים.

כשר למהדרין


הוזמנתי לערב בלוגרים, במסעדת קמפניה הבשרית החדשה ( אחות לסורנטו החלבית) ומצאתי את עצמי תרנגול יחיד בלול תרנגולות. למזלי הבעלים הצעיר איציק קדוש, גרם לאיזון דמוגרפי יחסי ואחרי כוסית וויסקי בלק לייבל חביבה הייתי כבר במצב רוח מתאים לארוחה.
למרות שאירחו אותנו בחדר פרטי בקומה הראשונה, אי אפשר היה להתעלם מהעובדה שבקומת הקרקע המסעדה הייתה מלאה בסועדים תוך נציגות מרשימה של סועדים חובשי כיפות.
נציגות מרשימה של חובשי הכיפות

מגמת הארוחה הייתה הפעם לדלג על תפריט הדגים והבשרים על האש לטובת מנות יותר  משפחתיות של תבשילי קדירה.
הפתיחה כללה: לחם פרנה חם וקריספי בליווי מטבלים ,סלט ירקות רענן (חסה, עגבניות שרי , בצל ירוק וסגול, פטריות ופיצוחים)
חציל באלדי על האש, מחוזר בלימון, שום, טחינה ורוטב פלפלים מרוקאי ( צ׳רמלה) מנה פשוטה וטובה.
סיגרים ממולאים בכבד קצוץ, לא מתובל ששאף שרוטב הסלסה והירקות יאזנו אותו, מה שבפועל לא כל כך הצליח.
שאפו ליותר

בנוסף, נעמו לי מאוד פטריות שמפניון ממולאות בבשר בקר וצנוברים,בציפוי קריספי.
נעמו מאד,פטריות קריספיות

אבל כל זה היה רק היומן לתבשילי הקדרה המסוקסים והממכרים.
מה תגידו על תבשיל בשר אסאדו, בציר בקר עם ירקות שורש ואורז?  וזה עוד לא כלום ליד קדרת הבית, קוסקוס ביתי ועליו בשר ראש וריאות, על מצע של גרגירי חומוס בתיבול מושלם.
 מהבשר העסיסי והרך לא יכולתי להיפרד, תבשיל הריאות שכמעט נכחד, לקח אותי לפחות 30 שנה לאחור לארוחת צהריים בבית אמא מזל היקרה שלי.
זרק אותי כמעט 30 שנה לאחור..

החשש של רבים מהקינוחים במסעדות כשרות מובן, אך לא הפעם,
המלבי היה בטעם שמנת אמיתית עם מי ורדים בוטנים גרוסים וקוקוס,
גם הגלקסיה, כדור שוקולד קריספי ממולא במוס אנגלז רך מונח על קראמבל שוקולד, היה מצוין וללא טענות בכלל...
קינוח שמסיר את החשש

לידיעה:
אטרקציה שולחן דגיטלי  ( בהזמנה מראש ללא תשלום נוסף) בעלות של 150.000 אלף שקלים ועליו מוקרנים סרטוני מפינג משעשעים. כיום יש רק 5 שולחנות דומים במסעדות בעולם, ואחד מהם בדובאי,


רק 5 דומים במסעדות בעולם

מדובר בעסק משפחתי ולאיציק קדוש לקח כמעט שנתיים לשכנע את בעל מפעל השיש לשעבר לוותר על המקום.
המנה הכי מבוקשת קמפנית הבית שכוללת טעימה מהקדרות כולל סלט ולחם ( 142 שקלים).



קמפניית הבית
לשיפור:
תפריט האלכוהול
לשימור:
השף יוסי שאווט
מצב השירותים:
אווירת ג׳ונגל וצבי ים
לסיכום:
גם דתיים יודעים לבלות,
וגם אוכל כשר יכול להיות טוב
תמיד טוב קצת ג'ונגל בשירותים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה