צרכנות/ משקאות משיח ברשבסקי 7 ראשון לציון
המלצות המוכתר
מתי נפגשתם עם וודקה גולגולת, ליקר במבליק, פילה אנשובי ספרדי גורמה ואבני גרניט במשקה?
בשלוק מהיר, על משקאות משמחים, אוכל וגאדג׳טים לוהטים
בשישי בצהרים נכנסתי לחנות המשקאות רק כדי להגיד שלום לבעלים דניאל משיח, וכמו ילד בחנות צעצועים נשאבתי לאווירה השמחה והתוססת, משיח הוציא מתחת לשולחן בקבוק גלנמורנז׳י 18 שנה
(420 שקלים לבקבוק), ומזג שני צ׳יסרים של וויסקי עדין מתקתק
(420 שקלים לבקבוק), ומזג שני צ׳יסרים של וויסקי עדין מתקתק
ומרתק, בעודי משוטט בחנות תוך כדי שיחה שקטה עם הלקוחות משיח המשיך עם הטעימות, המסיבה יצאה לדרך...
לא משהו שתרצו לישון איתו מחובקים בלילה
בקבוק וודקה קנדית איכותית בעיצוב אמנותי מרתיע אבל עם פוטנציאל לעיצוב האישיות ותוספת של סקס אפיל, מומלץ כמתנה לערב מיוחד.
תראו לי, ירושלמי אחד שאינו מכיר את טעם הבמבליק שעשוי משורש הליקריץ, בילדותי הייתי קונה סוכריות במבליק בכל פעם שהייתי מגיע לביקור בירושלים אצל סבתא וסבא שלי, הדבר השחור האיטלקי (21 אחוזי אלכוהול), החזיר אותי בבום לטעמים הישנים, בגרסה הרבה יותר בוגרת.
ליקר מיוחד מומלץ כמתוק של אחרי האוכל או סתם בשביל טעם טוב בפה.
ויסקי סינגל מאלט סקוטי שיושן בחביות עץ אלון אמריקאי , בטעמו הוא מעט מתקתק, מעושן קלות וריח פירותי,
ויסקי חובה, ויחסית לרמתו לא יקר.
מומלץ לאלו שרוצים לצאת מהמסגרת.
מומלץ לאלו שרוצים לצאת מהמסגרת.
המשקה העתיק זוכה לעדנה מחודשת בעולם לנשים וגברים, משקה לא קשוח, מתאים לאלו המחפשים להתענג ביג טיים בקוקטייל על בסיס מי טוניק.
הוודקה בבקבוק השחור הסקסי בטעם פירותי עדין , המארז משלב בתוכו המלצות לקוקטיילים, ויש גם כוסית יפה מתנה.
למי שנמאס ממשקאות האנרגיה הרגילים לתוספת למשקה, הפעם מדובר בגרסה הרבה יותר מעודנת על בסיס מי טוניק, ובמבחר טעמים כמו: פרות יער, לימונענע, אננס קולה ודבש, מבחנתי עדיף גם מההיבט הבריאותי.
אבני גרניט לקירור המשקה( 9יח' ב50 ש"ח)
גאדג'ט נהדר לאלו שרוצים שהמשקה שלהם יהיה צונן אבל לא מהול בקרח, את אבני הגרניט שומרים במקפיא, ומוצאים לשימוש חוזר בעת הצורך. תודו שזו תגלית השנה בתחום.
שימורי הגורמה הספרדים נמצאים בישראל כבר כמה שנים, ולמי שמתאים להוציא עוד כמה שקלים על דליקטסים נדירים שווה כל שקל, המומלצים במיוחד הם: טונה, ארטישוקים בתחמיץ ואנשובי. רק אתמול מרחתי את רצועות הפילה אנשובי המבריקות על פרוסת לחם טרי וחמאה, הוספתי פרוסות עגבנייה וזיתים שבורים (אני הכנתי)
שטפתי עם בירה סטלה קרה , אחרי המבול.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה