פאו וואו :בר מסעדה רוטשילד 62 ראשון לציון
אוכל רחוב בירה ואווירה
אם יצרן הבירה מבוואריה היה יודע מה עושים לבירת הנזירים הוותיקה שלו, הוא לא היה מאושר..
המעורב הירושלמי גרם לי רק להתגעגע לדבר האמיתי, הפוקצ'ה הנהדרת ספחה אליה את טעמי הבשר הטחון המתובל.
זה לא כל כך פשוט להגיש אוכל רחוב במסעדה
מומו אף פעם לא אומר לא לאוכל
למומו תיאבון בריא ונפש שמחה
מומו מעדיף צלחת מלאה על מנת שף זעירה
מומו המליץ על פאו וואו בראשון לציון
בלאק לייבל |
זה לא היה פשוט לקבל שרות מהברמנים הטרודים, אבל בכל זאת הצלחנו להגיע למעמד קבלת התפריטים. בפאו וואו, התפריט כולל מנות רחוב מהעולם, ומשתלמות במיוחד מנות השיירינג.
מסתבר שרעיון השיתופיות קם לתחייה, ותמורת 59 שקלים קבלנו קנקן של ליטר בירה פאולנר גרמנית וכוסות קטנות למזיגה אישית, הרעיון בבסיסו טוב משתלם, אך יש בו גם חסרון באופן מזיגת הבירה היא מאבדת מערכה. אין כמו בירה טרייה שנמזגת לכוס קרה, ומוגשת תוססת ומוקצפת. (אם יצרן הבירה מבוואריה היה יודע מה עושים לבירת הנזירים הוותיקה שלו, הוא לא היה מאושר),
לא הספקנו לומר לחיים, וכבר האוכל התחיל להגיע, ביקשנו להאט את הקצב כי רצינו גם ללעוס ולא ישר לבלוע, לעיצוב האישיות הברמן גם כיבד אותנו בצ׳יסרים של וויסקי בלייק ליבל.
במגש מתכת המוכר מדוכני הפלאפל נחו חצאי פיתות מלאות בכרובית מצופה בבלילת פנקו מטוגנת בשמן עמוק, בתוספת טחינה וירק מנה נחמדה שאפשר היה להוציא ממנה יותר לו רק הכרובית הייתה פחות רכה מבפנים ויותר קריספית מבחוץ.
כרובית בפיתה |
פיש אנד ציפס |
הלחמה בעג׳ין בשר על בצק אפוי שספח אליו את טעמי הבשר הטחון המתובל, בתוספת טחינה ירק ופלפל חריף זו כבר הייתה מנה מענגת.
יאללה איטליה, קרפציו סינטה, דק דק בשמן זית, בלסמי ועלי רוקט, מתאבן שמגיע בדרך כלל בתחילת הארוחה היה הפעם על תקן של קינוח אוורירי ומתקתק.
אחרי קנקן נוסף של בירה כבר לא נשאר לנו מקום לקינוחים
לידיעה: ממליץ להזמין מקומות מראש.
לשיפור: קשב וריכוז
לסיכום: זה לא פשוט, ואפילו מתיימר להגיש אוכל רחוב במסעדה,
מומלץ לצעירים חסרי מנוח
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה