יום חמישי, 18 ביולי 2019

שיק או שוק 

הלוקיישן ב m25 פשוט, האוירה עליזה,המחירים לא זולים ובטיב המנות חווינו רכבת הרים, מאיגרא רמא לבירה עמיקתא... 

הקונספט  של מסעדה  וקצביה צמודה הוכיח את עצמו ול m25 יצא מוניטין של מסעדת בשרים טובה.
מהקצביה

בשעת ערב מוקדמת המקום היה מלא בסועדים,

האווירה בחצר הפתוחה הייתה נעימה,
שולחנות העץ בסגנון יער בן שמן אולי מגניבים אבל ממש לא נוחים.
בכללי התפריט רשום על לוח תלוי, מעשית המלצר העסוק הוא זה שהסביר בעל פה על  המיוחדים שלא כתובים,
לטעמי הפוך גוטה הפוך...
עדיף תפריט כתוב ומפורט  וספישלים על הלוח.
לעיצוב האישיות הזמנו קוקטיילים של קמפרי תפוז וטרגון ( 40 שקלים) מכיוון שהקרח השתלט על הטעם ביקשתי חיזוקית של קמפרי וקיבלתי.
דרושה חיזוקית 

מנות הפתיחה כללו סלט עשבים ירוק חמצמץ ומרתק (38 שקלים)
גם בכתיבת שורות אלו שאני נזכר בקורנביף  מיונז  הנהדר הרך והמענג אני נעשה רעב (52 שקלים) 
גן עדן 

שתי נקניקיות מרגז סבלו מיובש בנרתיק ומשילוב לא מוצלח  של תבלינים, החזרנו ולא חויבנו.
סלט קיץ עם נתח קצבים שכלל: פלפלים מתוקים,תירס לבן, פטרוזיליה,
לימון כבוש ותחינה גולמית טובה שספגה את התיבול משאר המרכיבים היה נהדר,
לא נפלנו מהשולחן מנתח הקצבים( 52 שקלים)

לא נפלנו 

לבחירת העיקריות ניגשנו לקצביה המגרה בתוך המסעדה.
משיפודי נתח קצבים לא ציפיתי שהם יהיו רכים כמו מרשמלו במדורת ל"ג בעומר אבל הם היו קשים מדי לטעמי,
אפשרות שזה גן עדן לאחרים...
במנת שאוורמה חזה כבש ובקר  עשויים על הפלנצה ומונחים על טחינה היו יותר עגבניות מבשר(58שקלים)
 הבשר כשלעצמו היה עסיסי וטוב.

יותר עגבניות מבשר 

כל זאת היה רק היומן לסטייק אנטריקוט עם ובלי עצם,
 לבשר האיכותי במידת צליה מדיום היו כל המרכיבים לסטייק משובח,
 הזמנו אפילו נתח נוסף...( 48 שקלים למאה גרם ללא עצם 43 שקלים למאה  גרם לעם עצם) שניהם היו 
מצוינים.

סטייק משובח 



הקינוחים עוגת שיבולת שועל וקצפת (38 שקלים) וקראק שוקולד במרקם של מוס (18שקלים)
סבלו קשות ממתיקות מוגזמת. 

שיבולת שועל


לידיעה:
 כתובת: הכרמל 30 ת"א /טלפון 034480425
מומלץ להזמין מקומות מראש.
לשיפור:
מלצר תזזיתי ככל שיהיה לא יכול להשתלט על כל כך הרבה שולחנות,קוצר הזמן של המלצר מלחיץ.
לשימור:
חומרי הגלם הטובים,הקצביה והאווירה.

לסיכום:
שיק או שוק?
בפעם הבאה נתרכז רק בדברים הטובים.






אין תגובות:

פרסום תגובה