Oris Texas BBQ
אורי טקסס ברבקיו
כתובת: צבי גנות 4 ראשון לציון
טלפון להזמנות:0528227618
יאיר התחיל את דרכו הקולינרית במטבח של כפר איזון שם הוא שהה לצורך גמילה מסמים, בהמשך הוא היה סו שף במסעדות עם המון טקס בישבן כמו:מסה,טוטו וקאוונטרו, ומשם עבר לעבוד באיטליז:"מו ומו" ברחובות, העיסוק בנתחי הבשר בקצביה עודד אותו להתחיל לעשן בשרים במעשנה ,הוא למד את הנושא בכל דרך אפשרית עד שהרגיש מוכן לשווק את הבשרים שהוא מכין זה התחיל מפה לאוזן וכעת הוא החליט להגביר את החשיפה.
האירוח בביתו של יאיר היה לעילא ולעילא.
דני ג'בלי הבעלים של יקב דני,עינג אותנו בינות בוטיק אותם הוא התאים בכשרון לארוחה.
באווירת סוף השנה פתחנו בעוף שלם מעושן בגחלים מעצי תפוח ועטוף בתערובות תבלינים שנרכשה באיסטנבול,
אם נתחי העוף העסיסים והטעימים היו היומן,אז אתם יכולים רק לתאר לעצמכם איך היה הסרט?
מטרת עישון הבשרים במעשנה הוא להכין נתחים זולים יחסית למעדנים, אחרי שטעמתי את חזה הבקר השלם שיאיר פרס בקלילות הבנתי שהלילה אני בר מזל...
אתם יכולים לתאר לעצמכם את הקסם של שדרת צלעות בקר אחרי 9 שעות עישון בעצי פיקאן?
תחלמו...
שיא השיאים נתח אונטריב ( חביב השפים) שאחרי 12 שעות התפרק כמו בונגלו בקוסמוי אחרי הצונאמי,
יאיר סיים לפרק את הנתח לסיבים והגיש בשר שומני רך כמו שלג ראשון ובטעמים ארומטיים חזקים במיוחד.
לסיום נפלאות המעשנה הוגש לנו נתח לחי וזנב שור שהושרו בבירה ובצל מקורמל והוגשו על מצע ממליגה רומנית,
על זנב השור שהמשיך להיות עיקש וקשה למרות מאמצי העישון הייתי מוותר,הלחי היה טעים עסיסי ורך.
קינחנו ביין מוסקט יבש מחוזק, יין טעים ומתעתע.
לסיום שלי בכר המקסימה ממושב גליה, ערכה לנו שולחן מפוצץ בקינוחים מטורפים ופירות אקזוטים,
אמאלה איזה כיף היה לנו.
לידיעה:
המעשנה פועלת משישי ועד יום ראשון, אפשרות למשלוח או איסוף עצמי.
טלפון להזמנות:0528227618
יקב דני כתובת האילתית 15 ראשון לציון
טלפון:0547912672
שלי בכר קינוחים טלפון להזמנות:0506485600
אורי טקסס ברבקיו
כתובת: צבי גנות 4 ראשון לציון
טלפון להזמנות:0528227618
אורי טקסס סטייל
שף הברביקיו אורי יאיר, עבר כברת דרך, מאז ההתמודדות בהתמכרות לסמים בכפר איזון, ועד לתפקידי סו שף במספר מסעדות נחשבות כמו: מסה, טוטו וקוואטרו. כיום יאיר מעוסק בקצביה ברחובות ובסופי השבוע הוא מכין ומשווק מבחר בשרים מעושנים שהוא מכין במעשנה בביתו.היה לי העונג עם עוד בלוגרים מעורכים, להתארח בדירת הגג היפה של יאיר בראשון לציון, ולהיות שותף לארוחת בשרים מופלאה ובלתי נשכחת.
שף הברביקיו |
יאיר התחיל את דרכו הקולינרית במטבח של כפר איזון שם הוא שהה לצורך גמילה מסמים, בהמשך הוא היה סו שף במסעדות עם המון טקס בישבן כמו:מסה,טוטו וקאוונטרו, ומשם עבר לעבוד באיטליז:"מו ומו" ברחובות, העיסוק בנתחי הבשר בקצביה עודד אותו להתחיל לעשן בשרים במעשנה ,הוא למד את הנושא בכל דרך אפשרית עד שהרגיש מוכן לשווק את הבשרים שהוא מכין זה התחיל מפה לאוזן וכעת הוא החליט להגביר את החשיפה.
האירוח בביתו של יאיר היה לעילא ולעילא.
דני ג'בלי הבעלים של יקב דני,עינג אותנו בינות בוטיק אותם הוא התאים בכשרון לארוחה.
יקב בוטיק |
באווירת סוף השנה פתחנו בעוף שלם מעושן בגחלים מעצי תפוח ועטוף בתערובות תבלינים שנרכשה באיסטנבול,
תבלינים מאיסטנבול |
אם נתחי העוף העסיסים והטעימים היו היומן,אז אתם יכולים רק לתאר לעצמכם איך היה הסרט?
מטרת עישון הבשרים במעשנה הוא להכין נתחים זולים יחסית למעדנים, אחרי שטעמתי את חזה הבקר השלם שיאיר פרס בקלילות הבנתי שהלילה אני בר מזל...
אתם יכולים לתאר לעצמכם את הקסם של שדרת צלעות בקר אחרי 9 שעות עישון בעצי פיקאן?
תחלמו...
חלום |
שיא השיאים נתח אונטריב ( חביב השפים) שאחרי 12 שעות התפרק כמו בונגלו בקוסמוי אחרי הצונאמי,
יאיר סיים לפרק את הנתח לסיבים והגיש בשר שומני רך כמו שלג ראשון ובטעמים ארומטיים חזקים במיוחד.
שיא השיאים |
לסיום נפלאות המעשנה הוגש לנו נתח לחי וזנב שור שהושרו בבירה ובצל מקורמל והוגשו על מצע ממליגה רומנית,
על זנב השור שהמשיך להיות עיקש וקשה למרות מאמצי העישון הייתי מוותר,הלחי היה טעים עסיסי ורך.
קינחנו ביין מוסקט יבש מחוזק, יין טעים ומתעתע.
לסיום שלי בכר המקסימה ממושב גליה, ערכה לנו שולחן מפוצץ בקינוחים מטורפים ופירות אקזוטים,
אמאלה איזה כיף היה לנו.
קינוחים |
לידיעה:
המעשנה פועלת משישי ועד יום ראשון, אפשרות למשלוח או איסוף עצמי.
טלפון להזמנות:0528227618
יקב דני כתובת האילתית 15 ראשון לציון
טלפון:0547912672
שלי בכר קינוחים טלפון להזמנות:0506485600
שלי בכר בעבודה |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה