יום שבת, 8 בדצמבר 2018

קופי בר: יד חרוצים 13 ת"א
טלפון   :036889696
בראנץ'

לא הכל דבש בקופי בר

מעניין מה רותי ברודו הייתה אומרת על מנת הסלמון בעישון חם אם היו מגישים לה אותה במטבח המנצח?


תמיד אמרתי שהבראנץ' החביב עלי הוא בקופי בר ביד חרוצים, הקונספט של סלסת מאפים של לחמניות חמות וקרואסונים מדויקים, ריבות טובות, עוגת גזר מדהימה, קפה ומיץ ( אפשר גם פעמיים קפה) מטבלים סקסים של  טונה גבינת  שמנת וביצים, שרות מקצועי ועיצוב נעים ( המון פרחים) מהווים כניסה נעימה לסופש.מכיוון שהפעם לא הזמנתי מראש  מקום על הבר החביב עלי, נאלצתי בשעת בוקר לא כל כך מאוחרת  להמתין כחצי שעה עד שהתפנה שולחן קטן וצפוף שיצר קירבה אינטימית לזוג שלידי.הקפוצ'ינו הגיע קר ולא מוקצף כראוי, באסה. 
  באסה
ארוחת הבוקר שהוזמנה  בנוסף למאפים כללה : סלמון בעישון חם, ביצה רכה, תפוח אדמה ראט, בצק עלים, בצל ירוק וקרם פרש. הסלמון היה מעדן בזכות עצמו אבל כל השאר, אנדרלמוסיה של מרכיבים לא מחוברים, התפוח אדמה לא היה עשיר בטעמו, הקרם פרש לא הורגש, בנוסף  לבצל הוסיפו זר של עלי שמיר, המאפה היה יבש ולא הושפע כלל מהמרכיבים האחרים. נזכרתי במשפט של השף חיים כהן על אחת המנות שהוגשו  באם קיי אר:
"צריך היה לעבוד על יחסים בתוך הצלחת."
יחסים בתוך הצלחת 
העוגת גזר העסיסית והטרייה היתה נהדרת גם הפעם.
גם הפעם 

לידיעה: מומלץ להזמין מקום, המחיר לבראנץ' 68 שקלים. רותי ברודו השופטת הדעתנית בראלטי הבישול: אם קיי אר היא מבעלי המקום. 
לשיפור: 
לא עומדים בלחץ ואם כבר מחלקים בחוץ בזמן ההמתנה כוס יין אז למה לא לכולם? לשימור: אווירה, חומרי הגלם הטובים, יד פתוחה ועוגת הגזר הנהדרת.
 מצב השירותים:
 קטנים אבל יפים ונקיים. לסיכום: מעניין מה רותי ברודו הייתה אומרת על מנת הסלמון חם אם היו מגישים לה אותה במטבח המנצח?

אין תגובות:

פרסום תגובה