יום שבת, 28 באפריל 2018

הצדף מסדעת דגים
כתובת: יוסף ספיר 2 ראשון לציון 
טלפון: 039627111

בחזרה למסעדה

על לברק דג ים בשמן עמוק, קרפצ׳יו דניס בניחוח הדרים, חציל צרוב ועוד דברים טובים...

בדרכי למקום נזכרתי שלפני יותר מעשור סיקרתי את המסעדה עבור עיתון מעריב, אז הביקורת הייתה מפרגנת , חשבתי שמעניין מה קורה שם היום?
בחמישי בלילה זמן הבילוי החביב עלי המקום הגדול היה מלא עד אפס מקום.מלצר חביב הגיע אלינו במהירות והציע לפתוח במבחר סלטים על חשבון הבית, כדי להיכנס לאווירה ביקשנו קוקטייל מוחיטו מרענן ומנה של אוזו 7 שאין כמוהו כדי לפתוח את התאבון, אני אוהב את האוזו לי רק עם קוביה קטנה של קרח שצובעת את המשקה בלבן אבל לא משנה את טעם האניס הנהד.
יחד עם המשקאות עלו ובאו מבחר סלטים טובים בחברת לחם מחמצת טרי וחם.
מחשש לשבוע עוד לפני שהתחילה הארוחה התמקדתי (איך לא?) בדג מטיאס טרי ונמס בפה, סלט איקרה וראשי שום מתקתקים אפויים בתנור.
מטיאס נמס בפה

מהמנות הראשונות התרשמנו מקרפצ׳יו דניס מסוגנן, מנה יפה של פרוסות דג בעובי של נייר איי 4 בשילוב לימון, פלפל חריף וגרידת תפוז.
עוד משהו שעשה לנו נעים בפה , חציל עשוי בגריל בתוספת של טחינה גולמית, סילאן , גבינת טולום מלוחה ועגבניות טריות.
מהעיקריות התענגנו מדג לברק פרוס עשוי בשמן עמוק, הנסיך הצטיין בפריכות ובטעם נהדר שהושפע גם מרוטב לימוני עדין ,מי צריך יותר?


רק עם עוד כוסית אחת של אוזו בא לי לשיר...
בכל זאת הוחלט בפה אחד לסיים את הארוחה בשתי חתיכות לא גדולות של מלך הדגים, הלוקוס הלבן והיוקרתי היה בסדר לו רק היו מוציאים אותו כמה שניות לפני מהשמן הרותח זה היה מושלם .
בכל זאת התמסרנו למנת קינוח מתוקה של פרפה חלבה רך שוקולדי ועדין.
פרפה חלבה

לידיעה:
המחירים:
לברק 135 שקלים.
חציל בלקני 48 שקלים.
קרפצ׳יו 54 שקלים.
קינוח 48 שקלים.
מומלץ להזמין מקום מראש.
לשיפור:
עוד סוגים של אוזו בתפריט.
לשימור:
עד העשור הבא...
מצב השירותים:
נקיים ומעוצבים.
לסיכום:
אהבנו.

אין תגובות:

פרסום תגובה