יום חמישי, 4 בינואר 2018

בר בי קיו -המנופים 8 הרצליה פיתוח

מסעדת בשרים אוסטרלית/ כשר

אוסטרלי קרנירבורי


האסאדו עשה אותי מאושר, הוויסקי שימח והסלט סידני היה בכלל ישראלי.


ג׳ייסון פרנק נולד בדרום אפריקה, גדל באוסטרליה ואחרי שעלה לישראל למד בישול ועבד בחברת קייטרינג. הוא פתח לפני כמה חודשים את בר בי קיו, מסעדת בשרים עשויים בתנור בשיטת סו - ויד שמנווטת את טמפרטורת הבשר מהתנור ועד המעשנת.
 המסעדה עבדה בתחילה במתכונת צהריים בלבד ולאחרונה הושק גם תפריט לילה.
בלילה קר כוסית גלנדפידיך 12(53 שקלים)עשתה את העבודה המחממת, לא יכולתי גם שלא לבקש מתוך תפריט המשקאות בקבוק בירה קינפישר שמוצאה בהודו ומיוצרת כיום באנגליה, מדובר בבירה לאגר בסיסית קלילה ומעט מחוספסת.
מנות הפתיחה כללו לחם קריספי ומטבלים,  סלט סידני עם חסה, מלפפון, בצל, פלפל ירוק, גרעיני חמניה ודלעת עם פיצפוצי בטטה ורצועות עוף עסיסיות (40 שקלים)
סלט שוק שמתאים לכוסית רגשנית שמעדיפה ירקות בשמן זית ולימון ללא בשר,
סלט מהשוק

לו רק הקרפצ'יו פילה בקר היה חתוך יותר דק אפשרי שהמנה הייתה יותר מוצלחת... ( 45 שקלים)
קצת קשה שהקרפצ'יו קשה

המעבר היה חד לאסאדו,נעצתי את המזלג בין העצם לבשר הצלעות שנשר כמו עלה בשלכת טעמתי והבנתי שהמסיבה התחילה...
הבנתי שהמסיבה התחילה 

רמת הדיוק של ההכנה והשילוב הנכון בין התנור למעשנת יצרו טעמים מבורכים של בשר רך, שומני וטעים להפליא,
גם חברי הטוב יעקב (הלוחש לסירים) פרחי הציץ ונפגע ,בצער רב קיבלנו את הידיעה המרה שאין עוד מנה,
( 25 שקלים למאה גרם)
התנחמנו במגש עמוס בנתחי בשר אונטריב מפוצצים בשומן סותם עורקים ומה זה טעים, רצועות סינטה ונקניקיות צ’וריסוס .
עוד כוסית אחת של וויסקי (נשבע לכם לא נוהג) 
מגש הניחומים

ויאללה לקינוחים:
הפבלובה הענקית עם מרנג קרם ופרות יער הייתה בחזקת מתוק מושחת (45 שקלים )כמו גם העוגת שוקולד חמה שהייתה ללא קמח ומפוצצת בשוקולד.

לשימור:
אנו באנו ארצה ואהה סאדו
לשיפור:
קצת קשה שהקרפציו קשה
לידיעה:
האב הלן פרנק הוא היוזם של מסעדה כשרה
מצב השירותים:
כמו בבית מלון
לסיכום:
מושקע ומעניין, נחמד לצהריים וגם ללילה.
כמו בבית מלון