אלכוהול
פסטיבל הקוקטיילים
פסטיבל הקוקטיילים הראשון בישראל במתחם התחנה בתל אביב, קבלו גם כמה תפריטי קוקטיילים קלים ועושים את העבודה

קוקטייל מוצלח צריך להיות מאוזן בטעמים, יצירתי, ומשמח.
קבלו כמה תפריטים קלים ונגישים על בסיס וודקה איכותית.
קוקטייל וודקה רימונים וחמוציות מנוער
60 מ"ר וודקה רימונים
60 מ"ר מיץ חמוציות
תות לקישוט
אופן ההכנה:
מנערים את הוודקה ומיץ החמוציות בשייקר עם קרח ומסננים לכוס איי בול (גבוה)
מקוררת מקשטים בתות.
קוקטייל לימונדה ונענע
40 מ"ג וודקה מלון
120 מ"ג לימונדה
עלי נענע
אופן ההכנה:
מוזגים את המרכבים לכוס לוו בול
(הנמוכה הישנה והטובה) עם קרח מערבבים ומגישים
קוקטייל אננס
50 מ"ג וודקה אננס
ג'ינג'ר אייל
פלח לימון לקישוט
אופן ההכנה
מוזגים את הוודקה לכוס בלון עם קרח, מוסיפים ג'ינג'יר אייל
ופלח לימון
לסיכום:
המרכיבים שבמתכונים הם להכנה בסיסית בלבד, וכל אחד יכול לבצע שינויים יצרתיים בהתאם למצב הרוח ולחומרים הנגישים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה