יום שישי, 22 במרץ 2019

כנאפ : האגוז 15 שוק מחנה יהודה/ירושלים

כנאפה בשר

בסמטה קטנה בשוק מחנה יהודה, במקום קטן ללא הוד והדר מתרחשת סצנה קולינרית מגניבה של  אוכל רחוב במייטבו...


כמו פרפר לאש אני נמשך לסצנות אוכל רחוב מגניבות, ב"כנאפה " בסמטת האגס בשוק מחנה יהודה לקחו את המאפה המתוק מהמטבח הערבי למקום אחר.
במקום שנפתח לאחרונה  מכינים במחבתות,  שלושה סוגים של כנאפה מבשר עגל, אסאדו וטבעוני עשוי מבשר מהצומח וליבת חציל.
הכנאפה מוגשת עם מבחר רטבים :
צ'ילי מתוק וחריף, סילן, טחינה גולמית לבנה, סלק ועמבה, אפשר גם להוסיף: איולי שום, מיונז וצ'יפטולה ברבקיו ופסטו.

טחינה סלק ורטבים 

הזמנתי כנאפה בשר( 32 שקלים)   והתענגתי על מאפה ביתי מושלם , את המילוי של גבינת עיזים בכנאפה המסורתי החליף בשר עגל טחון מתובל באופן אוריינטלי עדין, בשר רך וטעים מעורב עם לב  חציל ,
איטריות הקדאיף העדינות עטפו את הבשר במעטה רך ואוורירי, הרוטבים הצבעונים  יצרו אשליה של ממתק. את החיוך הרחב ומצמוצי  ההנאה לא יכולתי להסתיר,

ברוך שעשני זללן.
על האש 

עם בעלי המקום 
 לשימור: 
אווירת השוק, הפשטות הטריות וכנאפה צמחוני
לשיפור:
מסדר המפקד...
לידיעה: 
דוכן המלבי לשעבר שודרג לכנאפיה, 
בעלי המקום הם עוז טיירו, יגאל פרנקו ויעקב שוחט.
סגור בשבת
מצב השירותים:
בכניסה לשוק יש שירותים נוחים ונקיים
לסיכום:
אוכל רחוב במייטבו.



אין תגובות:

פרסום תגובה