זיגל 

בלב מבנה באזור תעשייה בגבעתיים פגשתי בקונספט קשוח של בר, שילוב של  רהוט פשוט, מאווררי ענק וחצר גדולה.
  | 
| קוקטיילים מעוצבים  | 
ספגתי אווירה פגז, החושים מחודדים 
עכשיו מתחילים
 
משחקי השף:
פיצה שמנת כמהין שתמיד טוב לספר עלייה עניין הכמהין מה וכמה? שנוי במחלוקת אבל מה שחשוב שמדובר, בפיצה דקה קריספית שנעשית במקום, ועם גבינות: מוצרלה ופרמזן עומדת באון גם מול הטובות שיש.
  | 
| שמנת כמהין  | 
טאקוס טונה:טאקוס פריך מלא בסביצ'יה טונה אדומה, אננס, בצל סגול, כוסברה ורוטב ווינגרט יופי של ביס בטעמים טובים. מתאים במיוחד ליד המשקה.
  | 
| טונה אדומה אננס ובצל סגול  | 
עראייס:פרזנטציה מעניינת, מצע של פיתה סופגת טעמים, בשר בקר מפורק מתובל בבישול ארוך, טחינה וסלט ירקות. אהבתי את הפיתה הספוגה בטעמים טובים של הבשר והתבלינים.
  | 
| בשר בקר מפורק  | 
ישמח חתני 
איזבלה המיקסולוגית הכינה לי קוקטייל טעים ומשכר.
אולד סקול: וויסקי ג'ק דניאלס דבש, ליקר דרמבוי, ג'נג'ר ולימון. 
הפעם החלטתי לוותר על כוס בירה מחבית.  | 
| המיקסולגית  | 
משהו מתוק:
קראנץ טבעוני עשוי מנוגט וקרם בורלה,
פאדז' שוקלד חם עם גלידת וניל שסיפק בכיף את המתיקות של סוף החגיגה.
  | 
| קראנץ טבעוני | 
לידיעה:
הבעלים הם ג'וינה נאור ורביב שמש, בימים אלו הושק תפריט חדש של השף אופיר חדד (לשעבר הדסון). 
מקום אפשר להזמין באפליקציה 
כתובת: כורזין 5 גבעתיים.
0549717171
 
תכנית חסכון:
קוקטייל 58 שקלים
עראיס 49 שקלים
קינוח 39 שקלים 
מדד המוכתר:

הכי אניהכי שיגרתי
הכי טעון שיפור
הכי לא אני