זיגל
בלב מבנה באזור תעשייה בגבעתיים פגשתי בקונספט קשוח של בר, שילוב של רהוט פשוט, מאווררי ענק וחצר גדולה.
ספגתי אווירה פגז, החושים מחודדים
עכשיו מתחילים
משחקי השף:
פיצה שמנת כמהין שתמיד טוב לספר עלייה עניין הכמהין מה וכמה? שנוי במחלוקת אבל מה שחשוב
שמדובר, בפיצה דקה קריספית שנעשית במקום, ועם גבינות: מוצרלה ופרמזן עומדת באון גם מול הטובות שיש.
טאקוס טונה:
טאקוס פריך מלא בסביצ'יה טונה אדומה, אננס, בצל סגול, כוסברה ורוטב ווינגרט יופי של ביס בטעמים טובים. מתאים במיוחד ליד המשקה.
עראייס:
פרזנטציה מעניינת, מצע של פיתה סופגת טעמים, בשר בקר מפורק מתובל בבישול ארוך, טחינה וסלט ירקות. אהבתי את הפיתה הספוגה בטעמים טובים של הבשר והתבלינים.
ישמח חתני
איזבלה המיקסולוגית הכינה לי קוקטייל טעים ומשכר.
אולד סקול: וויסקי ג'ק דניאלס דבש, ליקר דרמבוי, ג'נג'ר ולימון.
הפעם החלטתי לוותר על כוס בירה מחבית.
משהו מתוק:
קראנץ טבעוני עשוי מנוגט וקרם בורלה,
פאדז' שוקלד חם עם גלידת וניל שסיפק בכיף את המתיקות של סוף החגיגה.
לידיעה:
הבעלים הם ג'וינה נאור ורביב שמש, בימים אלו הושק תפריט חדש של השף אופיר חדד (לשעבר הדסון).
מקום אפשר להזמין באפליקציה
כתובת: כורזין 5 גבעתיים.
0549717171
תכנית חסכון:
קוקטייל 58 שקלים
עראיס 49 שקלים
קינוח 39 שקלים
מדד המוכתר:
הכי אני
הכי שיגרתי
הכי טעון שיפור
הכי לא אני
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה