קריבו קיטשן בר / כשר
כתובת: מלון מלכת שבא אילת
טלפון: 086306780
לוקיישן מהסרטים
עם לוקיישן שכולל מרפסת ובר קוקטיילים מעוצב מול המפרץ וגב קולינרי של השפים דוד (אלמקיס) ויוסף ( שיטרית) יש למה לצפות...
בעיר הנופש של ישראל ,שעיקר ההצע הקולינרי בנוי על אוכל במלונות, מסעדות רשת, או אוכל רחוב ,פתיחתה של מסעדת שף חדשה מעוררת עניין.
שהציעו לי לבקר בקריבו שהוקמה במקום בו הייתה מסעדת הבשרים שיקאגו, לא תיארתי לעצמי שהלוקיישן כל כך מוצלח.
מלבד שיפוץ המסעדה בטוב טעם, הוקם גם בר ארוך במרפסת מול הים והטיילת, בזמן הדימדומים שברקע מוזיקת צ׳יל אאוט נעימה לא היה צריך יותר מאיזה קוקטייל לעיצוב הנשמה.
מתוך התפריט המאתגר העדפתי לפתוח בקוקטייל ג׳ין גאנפאודר ( אירי יוקרתי) לימון ובזיליקום,
קוקטיילים מעוצבים |
טרטר סלמון עדין שנח בחברותה של סלרי, בצלי שאלוט קצוצים, מוס אבוקדו , שמן שומשום ורוטב איולי, מנה לא מלהיבה בצורתה אבל מחוברת וטעימה.
טרטר סלמון |
יופי וטעם נהדר היו בנתחי טונה צרובה במתינות בשילוב בזיליקום , פטרוזליה , מלפפון, צ׳ילי, צנון ואשכולית אדומה.
טונה צרובה |
המיקסולוג הצעיר והמבטיח איתו ניהלתי שיחה שקטה הכין לי לטעימה קוקטייל נוסף של אוזו 12, מיץ מנגו , נענע ובזיליקום .הרגשתי מעט סחרחר, משב של רוח דרומית גרם לי להיכנס פנימה לעיקרית: סטייק פילה בקר (200 גרם) בתוספת
פירה קרמי, תרד וחומץ בלסמי.
עוד קוקטייל של וודקה, קאונטרו , אפרול ואשכולית אדומה איים לחסל אותי...
להיות שיכור בעבודה זה עוד לא קרה לי...
בכל זאת אני זוכר שקינחתי עם מילפי קדאיף, בקרם פטיסייר (פרווה) בשילוב פטל, קרמבל פיסטוק ופירות יער.
המלבי עם קרם קוקוס, ווניל, רוטב רימונים, פיסטוק, צנוברים שערות קדאיף ומי ורדים היה פצצה.
המלבי עם קרם קוקוס, ווניל, רוטב רימונים, פיסטוק, צנוברים שערות קדאיף ומי ורדים היה פצצה.
קרם קוקוס |
איך מגיעים למעלית שתיקח אותי לחדר שאלתי את עצמי, איך שהוא הצלחתי גם לגרור את עצמי למיטה.
לידיעה:
כניסה נפרדת מהטיילת למסעדה,
השף בפועל הוא ערן לנקרי.
המחירים:
קוקטייל: 39 שקלים,
סלט טונה צרובה 56 שקלים,
סטייק פילה: 155 שקלים,
קינוח: מלבי 39 שקלים.
לשיפור:
הבטיחו פוקצ׳ה ביתית עשויה בתנור אבן, טחינה ושמן זית, בפועל הלחם השטוח היה בצקי ולא מעניין.
לשימור:
קוקטיילים יצירתיים.
מצב השירותים:
בית מלון.
מלון מלכת שבא
הניתוק מרשת הילטון לא גרם לשינוי יוצא דופן ,החדרים נוחים ונקיים, השטחים הציבורים מטופחים,
השרות מקצועי ואדיב, במסעדת המלון היצע מגוון וחומרי גלם טובים, מבחינת הטעמים דרוש שיפור קל.
אם תוסיפו 150שקלים ליום לאדם אפשרי להיכנס חופשי לטרקלין העסקים ולהנות מתפריט אלף לילה ולילה כולל אלכוהול משובח ונוף לים.
מול הים |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה