גורדוס, בר המבורגרים / מתחם לה פארק חולון
לאכול בגדול
התכנון המקורי היה לחכות שתיעלם תרועת הפסטיבלים ורק אחר כך להגיע ל"גורדוס" (שמנים בספרדית) בר המבורגרים חדש בחולון, ההצפה בתמונות בפייס של המבורגרים ענקים וקינוחים בגודל של מגדלים גרמה לי לשנות את התכניות וגם אנחנו הגענו לשם.
מתחם לה פארק:
מדובר אולי במקום הבילוי הכי ספקטקולרי כיום בישראל, אל מול אגם מלאכותי נמצאים מסעדה איטלקית , בית קפה ובר , אם תוסיפו את אולם הכדורסל החדש של הפועל חולון , אפשרות הפעילויות לילדים, החניה הצמודה והברים החדשים והמעוצבים על שפת האגם תבינו שיש פה קטע.
גורדוס:
בהתרשמות ראשונית נראה שמקימי המקום הכינו צ'ק ליסט יסודי עם רשימה מסודרת של כל מה שצריך למקום מוצלח לבילוי קולינרי לכל המשפחה. העיצוב צעיר וצבעוני שכולל בר ארוך וחביב, ברקע מוזיקת פופ קופצנית ומלצרים צעירים.
אהבתי גם את התפריט המנימליסטי שנוצר כנראה בראשו של איזה גורדו מופרע
גבר אישה אוכל שתיה:
לעיצוב מצב הרוח שרון בחרה הפעם קוקטייל (39 שקלים)
על בסיס רום קוקוס ואגוזי לוז (טעים וסוחף), הלל הסתפק בקוקטייל ללא אלכוהול בטעם פירותי (אחלה חינוך), שנעזר בדובונים וחמצוצים צבעונים. מבחינתי ההתלבטות בין ההולנדית לגרמניה הייתה לא קלה במיוחד שלהולנדית קוראים הייניקן אקסטרה קולד ולגרמניה פאולנר פילס, החלטתי לפתוח בבלונדינית ההולנדית ולגרמניה השזופה נחשפתי בהמשך, נהניתי מכול רגע של לגימה מבירות טריות שנמזגות ממערכות מתקדמות (35 שקלים לחצי ליטר וקצת יותר...)
ראשונות:
סופר פנצ׳ו נקניקיה מבשר בלחמנייה ורטבים (39 שקלים) שילוב שכיח וחביב בצמוד לבירה.
מנת כנפי עוף בשילוב רטבים מתקתקים וג׳נג׳ר עוד תכנס לפנתיאון כמנת חובה.
יא ווארדי איזו קציצה (זו לא סתם כותרת זה שם של המבורגר..)
את ההמבורגרים מכינים במקום משילובי בשר טרי ומעט בצל מטוגן שמוסיף המון לטעם,
התפריט נותן אפשרויות מהקל ועד הכבד למגוון אפשרויות ותוספות חריגות , ממליץ להגיע עם ראש פתוח...
הקונבציונלי - גורדו בורגר 220 גרם
יופי של קציצה שנסגרה היטב על הגריל ושמרה בתוכה את הנוזלים ומגוון הטעמים האפשריים , הלחמנייה הטרייה והשימושית הייתה בית חם ואוהב לבשר לטבעות הבצל הרטבים והמלפפון חמוץ הגמדי (59 שקלים)
השרמנטי - אלן דילון
פה כבר התוספות לקציצה היו יותר משמעותיות וכללו פטריות טריות מוקפצות, חזה אווז דומיננטי מטוגן וחרדל, ריבת בצל מיונז ורוטב רוקפור
למרות שהפוטנציאל למנה ביזרי התוספות התחברו לטעמים טובים וחזקים שהעלימו קצת את טעם הקציצה.
הצ׳חצ׳ח - יא ווארדי איזו קציצה
הכי מנגל של יום העצמאות לחמנייה ובתוכה קציצה מסתחבקת עם טחינה, בצל מקורמל, פלפל חריף מטוגן, סלט ירקות, שברי ביסלי וצ׳יפס.
קינוחים:
מי שמחפש משהו מתוק קטן וחביב שישעשע את בלוטות הטעם לקינוח שיחפש מקום אחר הראש השמן יצר פה מפלצות מתוקות מפוצצות
שהלל הקטן (יחסית) קיבל את השיק שוקולד על בסיס של קרם בורלה מקושט בביגלה משקפים (59 שקלים) ראיתי אצלו פחד בעיניים, שהגיע המגדלון של ואפל בלגי עם כל התוספות הוא כבר אמר: אבא כואב לי הראש אני לא יכול לנשום...
כמה מתוק!
לאכול בגדול
המוכתר והקציצה |
מתחם לה פארק:
מדובר אולי במקום הבילוי הכי ספקטקולרי כיום בישראל, אל מול אגם מלאכותי נמצאים מסעדה איטלקית , בית קפה ובר , אם תוסיפו את אולם הכדורסל החדש של הפועל חולון , אפשרות הפעילויות לילדים, החניה הצמודה והברים החדשים והמעוצבים על שפת האגם תבינו שיש פה קטע.
מכונית בר על שפת האגם |
גורדוס:
בהתרשמות ראשונית נראה שמקימי המקום הכינו צ'ק ליסט יסודי עם רשימה מסודרת של כל מה שצריך למקום מוצלח לבילוי קולינרי לכל המשפחה. העיצוב צעיר וצבעוני שכולל בר ארוך וחביב, ברקע מוזיקת פופ קופצנית ומלצרים צעירים.
אהבתי גם את התפריט המנימליסטי שנוצר כנראה בראשו של איזה גורדו מופרע
גורדו מופרע |
לעיצוב מצב הרוח שרון בחרה הפעם קוקטייל (39 שקלים)
על בסיס רום קוקוס ואגוזי לוז (טעים וסוחף), הלל הסתפק בקוקטייל ללא אלכוהול בטעם פירותי (אחלה חינוך), שנעזר בדובונים וחמצוצים צבעונים. מבחינתי ההתלבטות בין ההולנדית לגרמניה הייתה לא קלה במיוחד שלהולנדית קוראים הייניקן אקסטרה קולד ולגרמניה פאולנר פילס, החלטתי לפתוח בבלונדינית ההולנדית ולגרמניה השזופה נחשפתי בהמשך, נהניתי מכול רגע של לגימה מבירות טריות שנמזגות ממערכות מתקדמות (35 שקלים לחצי ליטר וקצת יותר...)
גרמניה שזופה |
סופר פנצ׳ו נקניקיה מבשר בלחמנייה ורטבים (39 שקלים) שילוב שכיח וחביב בצמוד לבירה.
מנת כנפי עוף בשילוב רטבים מתקתקים וג׳נג׳ר עוד תכנס לפנתיאון כמנת חובה.
כנפיים |
את ההמבורגרים מכינים במקום משילובי בשר טרי ומעט בצל מטוגן שמוסיף המון לטעם,
התפריט נותן אפשרויות מהקל ועד הכבד למגוון אפשרויות ותוספות חריגות , ממליץ להגיע עם ראש פתוח...
הקונבציונלי - גורדו בורגר 220 גרם
יופי של קציצה שנסגרה היטב על הגריל ושמרה בתוכה את הנוזלים ומגוון הטעמים האפשריים , הלחמנייה הטרייה והשימושית הייתה בית חם ואוהב לבשר לטבעות הבצל הרטבים והמלפפון חמוץ הגמדי (59 שקלים)
השרמנטי - אלן דילון
פה כבר התוספות לקציצה היו יותר משמעותיות וכללו פטריות טריות מוקפצות, חזה אווז דומיננטי מטוגן וחרדל, ריבת בצל מיונז ורוטב רוקפור
למרות שהפוטנציאל למנה ביזרי התוספות התחברו לטעמים טובים וחזקים שהעלימו קצת את טעם הקציצה.
הצ׳חצ׳ח - יא ווארדי איזו קציצה
הכי מנגל של יום העצמאות לחמנייה ובתוכה קציצה מסתחבקת עם טחינה, בצל מקורמל, פלפל חריף מטוגן, סלט ירקות, שברי ביסלי וצ׳יפס.
לבוא בראש פתוח |
מי שמחפש משהו מתוק קטן וחביב שישעשע את בלוטות הטעם לקינוח שיחפש מקום אחר הראש השמן יצר פה מפלצות מתוקות מפוצצות
שהלל הקטן (יחסית) קיבל את השיק שוקולד על בסיס של קרם בורלה מקושט בביגלה משקפים (59 שקלים) ראיתי אצלו פחד בעיניים, שהגיע המגדלון של ואפל בלגי עם כל התוספות הוא כבר אמר: אבא כואב לי הראש אני לא יכול לנשום...
כמה מתוק!
לחיים |
שייק שוקולד משודרג |
לידיעה: קיים גם פונטציאל למבוגרים בלבד
לשימור: הראש של השמן
לשיפור: איזה קינוח קטן ונחמד
לסיכום: האטרקציה בשיאה, אהבתי גם את הבר והבירה הטובה. המבחן האמיתי הוא מתן שרות טוב ואחיד גם שהמסעדה מלאה.
ואותי מעניין מה הולך שם אחרי שהפועל חולון מפסידה?