יום שבת, 9 באפריל 2016

אופק חדש משכית27 הרצליה/שפית ורד פרן/ בלנדר ויטמיקס/ מיבש מזון l'equip 

לחיים בריאים 

סדנת בריאות של חברת "אופק חדש" עם השפית ורד פרן השאירה אותי פעור פה נוכח המיומנות בשימוש בבלנדר "ויטמיקס", ומגוון האפשרויות להכנת מזון בריא. 

להזמנה לסדנת הכרות עם הבלנדר המדובר והמוצרים להכנת אוכל בריא של חברת אופק חדש בניצוחה של השפית המנוסה ורד פרן לא יכולתי לסרב, אפילו הנסיעה לכיוון הרצליה בשמונה  בבוקר בנתיבי איילון והסבל הכרוך בכך לא מחקו לי את החיוך שרק גדל כאשר השפית הגישה לנו לפתיחה דאקירי תות מרטיט ובועט.

 גם אתם יכולים להגיע לסדנת בריאות בתאום מראש וללא עלות
שפית בעבודה

בלנדר ויטמיקס:
מדובר בגבר גבר עוצמתי (200w)
שמוציא שיקים במרקמים חלקים במיוחד, מתאים להכנת: מיצים, שיקים, מרק חם, גלידות וממרחים.
שומר על הערכים התזונתיים של המרכיבים
היבואן מבטיח מכשיר עמיד עם 7 שנים אחריות
גבר גבר

מתכונים קלים להכנה של שפית אופק חדש ורד פרן:

קוקטייל דאקירי תות 
בשעה בוקר על בטן כמעט ריקה הקוקטייל המרתק עשה לי קצת סיבוב ראש...

מצרכים:
80 מ״ל רום 
1כפית סירופ מייפל/ 2 תמרים/ סטיביה
40 מ״ל טריפל סק
40 מ״ג קרם קוקוס
6 תותים קפואים

אופן הכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ומערבבים עד לקבלת מרקם עדיין ורך
אפשר לקשט את הכוס בקוקוס טחון, מוזגים את הקוקטייל ומוסיפים (לא חייב) מעט גרנדין/ סירופ רימונים/תות טרי


דאקרי תות

ממרח חצילים בריא בטעם כבד :
אהבתי את הממרח בטעם עדין שניתן למריחה על לחם או קרקר 

מצרכים:
3 חצילים בינוניים חתוכים לקוביות גדולות
2 בצלים גדולים חתוכים לרבעים
סלסלת פטריות פרוסות 
1/2 כוס אגוזים פקאן/ מלך
2 כפות שמן זית
מלח אטלנטי / שחור / פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל 200 מעלות
מכינים תבנית אפיה מרופדת בניר אפיה מניחים את החצילים, פטריות והבצל מזליפים מעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל, אופים כ 10-15 דקות. 
מערבבים ואופים עד השחמה קלה, מצננים מעט.
2. טוחנים בבלנדר את המסה בדרגה 2-3 ומוסיפים אגוזים, ממשיכים לגרוס למרקם גס, טועמים ומשפרים תיבול.
מגישים קר או בטמפרטורת החדר בתוספת בצל קצוץ/ עגבניה/ בצל ירוק/ ביצה קשה/ מלפפון כבוש
חצילים בטעם כבד


חזרת בטעם של פעם:
אני אוהב את המתיקות חריפות של החזרת מעוררת התיאבון

מצרכים:
300 גרם חזרת
400 גרם סלק טרי
1/4 כף חומץ
סוכר/ אגבה/ סטיביה/ מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:
טוחנים בבלנדר את השורש והסלק בטחינה גסה בעוצמה 2-3 בעבודה בפולסים.
מערבבים עם שאר החומרים ושומרים במקרר
ההגשה עם גפילטע פיש או כל דבר.

מיבש מזון L'eguip
הופתעתי ממייבש המזון שעובד בטכנולוגיה מיוחדת של פיזור חום
היעוד שלו ייבוש ירקות , גרנולה, תבלינים, עלים וחליטות, שיטת בישול בריאה תוך שמירה על הערכים התזונתיים .
מייבש מזון





לבריאות חברים לבריאות






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה