צרכנות / בריא חדש על המדף
על יוגורטים וחמאה טבעונית, פריכיות מתובלות, שמן צלול וניטרלי ללא טעם וריח ומתכון בריא של ממרח עגבניות מיובשות.
רוב הזמן אני חובב מזון בריא ולכן שמחתי לקבל לטעימה מוצרים חדשים שנכנסו לשוק.
יוגורט YO'RIDE:
זה התחיל בפיתוח סדרת יוגורטים טבעונים של חברת: "יופיקס" עבור השוק הבריטי ולאחר ההצלחה בממלכה הוחלט לשווק את המוצר גם בישראל.
מדובר בסדרת יוגורטים פרוביוטית על בסיס צמחי,
עם מרכיבים איכותיים ללא סוכר לבן , מייצבים, חומרים משמרים וצבעי מאכל.
בטעימה אהבתי את היוגורט עם קוקוס, שומשום, שיבולת שועל ועדשים,
ואת טעם הבננה מייפל, פולי קקאו, חמוציות תפוח עץ וקינמון,
מדובר במרקם סמיך, משביע וטעים שמתאים לארוחת ביניים או קינוח מתוק.
יוגורט חמצמץ של אוכמניות פטל ודומדמניות היה פחות מוצלח לטעמי.
לסיכום: מדובר בסדרה מעניינת שמתאימה לא רק לטבעונים.
היוגורטים נמכרים במחיר מומלץ של 6.90 שקלים וניתן להשיג אותם בחנויות שופרסל גרין.
בילדותי אהבתי לקחת פרוסת לחם אחיד טרי,
למרוח שכבה עבה של: "גולדבנד" להוסיף פלפל שחור ופרוסת עגבנייה ולאכול בהנאה.
לימים את הממרח המיתולוגי החליפה חמאה מסוגים שונים.
שקיבלתי לטעימה את החמאה הטבעונית החדשה מופחתת שומן ,בטעם חמאה ( ללא חלב) שעשויה על בסיס שמן קוקוס, לא מצאתי דרך ראויה יותר לטעימה מלמרוח שכבה עבה של משומשו על פרוסת לחם שיפון,
טעמתי והתענגתי ,
יופי של ממרח חמאתי ללא כל רגשות אשם של מוצר עם כמות שומן גבוהה ומסוכנת לבריאות.
המוצר נמכר בחנויות הטבע וברשתות שיווק נבחרות,
המחיר 13.90 שקלים לאריזת 150 גרם.
"אקסטרה"פרכיות:
המוצר נמכר בחנויות הטבע וברשתות שיווק נבחרות,
המחיר 13.90 שקלים לאריזת 150 גרם.
"אקסטרה"פרכיות:
חברת תבליני מימון השיקה תחת המותג אקסטרה, סדרת מוצרי פריכיות עשויות מאורז חום מלא, ללא גלוטן,חומרים משמרים ותוספת סוכר.
הפריכיות בתוספות מיוחדות של: כוסמת, קינואה, שוקולד בלגי וזרעי צ'יה
ובטעמים: צ'ילי, פפריקה ועדשים אדומות.
בטעימה אהבתי את הפריכיות הדקות והקריספיות.
לעת ערב תוך צפייה במשחק כדורגל, שקית פריכיות צ'ילי חריף עטפו באהבה בקבוק בירה קרה,
מי צריך יותר?
בהשקה "זומית" עם מספר מועט של אורחים. השף צחי: בוקששתר שנכנס בשנים האחרונות לעולם הנטורופתיה ואורח חיים בריא, השיק תוך הצגת תכלית של מספר מתכונית עם השמן החדש.
יצרני השמן מספרים על כך שהוא אידיאלי לטיגון ובישול חם ולתזונה קטוגנית.
מדובר בשמן צימחי בריא שמופק מליבת אגוזי קוקוס,
התוצאה המתקבלת שמן צלול, שקוף, שמתחמצן פחות גם בטמפרטורות גבוהות. השמן אינו משנה את המרקם גם בקירור.
ניסיתי את השמן בטיגון שניצל חצילים וחביתה ,מעניין שכמעט לא היו בבית ריחות טיגון וזה פלוס ענק,
השמן צלול וניטרלי ומשווק בלעדית ע"י אומגה גליל,
טלפון להזמנות: 049999524,
המחיר ל- 500 מ"ג 40 שקלים.
לסיום קבלו מתכון לעגבניות מיובשות עם שמן קטו מהמטבח הבריא של שני בן צבי,
הרכיבים:
500 גרם של עגבניות מיובשות בוואקום
3 שיני שום
3/4 כוס שמן קטו אויל
2 כפות שמן זית
כפית בזיליקום יבש
3 כפות שטוחות מלח גס
2 כפות פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מרככים את העגבניות בסיר מים חמים,
מבשלים 30 דקות ומסננים,
טוחנים את העגבניות עם כל יתר הרכיבים במעבד מזון עד למרקם של ממרח.