קמפניה
מסעדת קמפניה והשף אריק ווקיל השיקו תפריט חדש, מסתבר שגם אוכל כשר יכול להיות טעים...
זה לא פשוט לסקר תפריט חדש.הארוחה בקמפניה החלה ברגל ימין, מארחת חביבה, מלצרית נמרצת ויאללה לעיצוב האישיות הזמנו שתי קוקטיילים פירותיים, מיסטר טי:
וודקה, טקילה, מוניו אפרסק ומיץ לימון.
וג'ין טוניק ורוד:
ג'ין, מוניו אשכולית אדומה, וטוניק(34 שקלים).
לעיצוב האישיות |
יאללה מסיבה
מחבר התפריט היה כנראה ילד טלוויזיה של שנות ה -80 ולכן לאחת ממנות הסלטים בתפריט קראו: "הפטריות של דרדסבא"
המוכרות מרצועת הקומיקס המפורסמת.
הסלט החיוני עם החסות,פטריות,עגבניות שרי ואפרסקים טריים, בשילוב קרוטונים,אגוזים מלוחים, רוטב וינגרט וגלידת סורבה תות ,היה טעים וקסום כמו בכפר הקטן של דרדסבא(56 שקלים).
דרדסבא |
מהטלווזיה של שנות ה-60 קיבלנו את הפנתר הוורוד, לא יודע מה הקשר בין המפקח קלוזו שרדף ללא הצלחה אחרי הפנתר הוורוד,למנת סיגרים מטוגנים, ארוכים וצרים, ממולאים בכבדי עוף, נענע ופטרוזוליה, לצד נגיעות מכחול של טחינה ורודה וירוקה,איולי עריסה שיפקה וקרי עריסה.
מנה מצוינת, הסיגרים היו חפים משמן,קריספים וממכרים.
כמו בציור שמן נגענו עם הסיגרים ברטבים הצבעונים ולא השארנו אפילו שריד בצלחת( 46 שקלים).
נגיעות מכחול |
הוספנו פינוק של פטריות שמפניון טריות קריספיות, ממולאות בבשר בקר, צנוברים, צ'ילי צ'ומה ואיולי קארי (48 שקלים).
פינוק פטריות |
השורשים הטורקים של השף באו לידי ביטוי בפינה דונר:
שאוורמה טורקית של בקר וטלה, בתוספת חציל אפוי,פטרוזיליה ואיולי שיבקה, בתוך מאפה סירה קריספי חם.
נתחי הבשר היו עסיסים ובתיבול אוריינטלי,
לטעמי עדיף סוג של לאפה שתספוג את הטעמים,
ממאפה חוצץ בין הבשר ללחם (79 שקלים).
חששנו שלא נוכל לסיים נתח צלוי של 400 גרם אנטריקוט עגל על העצם, הפריים רייב שהוגש על מגש עץ היה מאלו שלא רוצים לשכוח לעולם,
שאני אקח את העצם ביד ויבסבס את הבשר כמו כלב רחוב מורעב?
מאמין להם שהבשר מגיע מחוות גידול ברמת הגולן,
אממה אם כבר מלח גס, אז עדיף להגיש בנפרד ולא צמוד לבשר ( 45 שקלים ל- 100 גרם).
להגיש קינוחים כשרים זה וג'ע ראס, יפה שהם בחרו להגיש מנת בקלאווה עם גלידת וניל ובמחיר של 10 שקלים לסועד.
חבל שהמי סוכר נשפכו על הבקלאווה ברוחב לב שגרמו לה להיות רכה ומתוקה באופן מוגזם, את הגלידה עדיף להגיש ליד.
שאוורמה טורקית של בקר וטלה, בתוספת חציל אפוי,פטרוזיליה ואיולי שיבקה, בתוך מאפה סירה קריספי חם.
נתחי הבשר היו עסיסים ובתיבול אוריינטלי,
לטעמי עדיף סוג של לאפה שתספוג את הטעמים,
ממאפה חוצץ בין הבשר ללחם (79 שקלים).
פינה דונר |
חששנו שלא נוכל לסיים נתח צלוי של 400 גרם אנטריקוט עגל על העצם, הפריים רייב שהוגש על מגש עץ היה מאלו שלא רוצים לשכוח לעולם,
שאני אקח את העצם ביד ויבסבס את הבשר כמו כלב רחוב מורעב?
מאמין להם שהבשר מגיע מחוות גידול ברמת הגולן,
אממה אם כבר מלח גס, אז עדיף להגיש בנפרד ולא צמוד לבשר ( 45 שקלים ל- 100 גרם).
רמת הגולן |
להגיש קינוחים כשרים זה וג'ע ראס, יפה שהם בחרו להגיש מנת בקלאווה עם גלידת וניל ובמחיר של 10 שקלים לסועד.
חבל שהמי סוכר נשפכו על הבקלאווה ברוחב לב שגרמו לה להיות רכה ומתוקה באופן מוגזם, את הגלידה עדיף להגיש ליד.