יום שבת, 28 ביולי 2018

סו בינג/ בוגרשוב 160 ת״א

סו בינג

ביקרנו בגלידרייה הקוריאנית הראשונה בישראל, מיליון קוריאנים לא טועים... 


הקשר הקוריאני שלי הסתכם עד כה בקריאה של ספרי הקלאט פטריק קים שבשנות ה 80 היו גורם חשוב בחייו של כל נער מתבגר, מי  לא קינא בסוכן המסוקס ובביצועיו המרשימים במיטה?

ובמעבר חד שהוזמנתי לטעימות בגלידרייה הקוריאנית החדשה בת״א לא ממש ידעתי למה לצפות?
האמת שחשבתי שמדובר בעוד מתאבד חולמני שפתח עסק כנגד כל הסיכויים...
התור הארוך והאינטגרציה בין תיירים קוריאנים חייכנים לישראלים יצרו במקום אווירה קיצית ומקפיצה.
בזמן ההמתנה לשולחן פנוי  התרשמתי ״מבניגסטו״ מכונה שמיצרת את פתיתי השלג שמהווים בסיס למבחר הקינוחים שמוגשים במקום.
מכונת שלג 

מתוך התפריט המתוק בחרנו בבינג מנגו, הר געש צהוב על בסיס קרח חלבי עדין ורך בתוספת סורבה מנגו, סירופ מנגו, חתיכות עוגת גבינה קפואה ושקדים פרוסים. אחרי שטעמתי הבנתי שמיליון קוריאנים לא טועים,
הר געש צהוב

יופי של מנה זוגית לא מתוקה מדי מחוברת וטעימה.
מתוך המשקאות האקזוטיים זה בשילוב יוגורט שלג ותות היה סביר.
מתוך המנות הלא קוריאניות בחרנו בבריוש שחיתות: הר של קצפת איכותית, חתיכות אוריאו , בראוניז וגלידת שוקולד על מצע של חלת בריוש טריה וספוגית,
מי צריך יותר? 
שחיתות

לידיעה:
בעל מקום הוא איש העסקים דני לוזרי שטס במיוחד לקוריאה כדי לנהל את המשא ומתן לגבי הזיכיון ורכישת המכונה להכנת הקרח.
עד סוף השנה אמורים להיפתח 3 סניפים נוספים. 
הבינג קיים במבחר אפשריות נוספות כמו:קוקוס, אבטיח או מלון.
המחירים: 14 שקלים לבינג קטן ו 29 שקלים לגדול.
לשימור:
פירות טריים וגלידה איכותית.
לשיפור:
מארחת בכניסה.
לסיכום:
מיוחד , טעים ומעניין.