עם הצוות המוביל
בדרך כלל מיקום המסעדה מעיד על אופי המזון שמתבשל בסירים, ו"בהום מייד" מסתבר התאימו את עצמם ליציאה מהארון של השכונה התעשייתית המנומנמת שצוברת תאוצה של אזור בילויים מתפתח ותושבים צעירים שהגיעו להתגורר במקום.
בעלי המקום זיו גולדשטיין (מנכ״ל מלון הנסיכה לשעבר) והשף יוסי נוראליאן (בעל ניסיון בישראל ובארצות הברית), קיבלו אותנו בסבר פנים יפות והסבירו שהם לא בכיוון של מרק בשר ושניצל (זה לא מה שחשבתי) אלה קונספט של תפריט עונתי ובריא, שהדגש הוא על שילוב קטניות ודגנים מלאים ללא שימוש בטיגון בחומרים לא טבעיים, משתמטתי הבשר יכולים ליהנות ממנות טבעוניות.
הגיע זמן הטעימות ולאחר קוקטיילים של וודקה אשכוליות וערק עם קרח עלו ובאו מבחר סלטים צבעונים ורעננים: סלט קינואה, שעועית מש חמוציות ועשבי תיבול ,סלט אצות ווקאמה ומלפפונים בטעמים חמוץ מתוק ומעט חריף, סלט מנער לא שיגרתי שמאוד אהבתי בניגוד לבלוגרים האחרים, על הסלטים טחינה כמעט גולמית בתיבול עדין, בורגול ועדשים שחורות עם בטטה ובצל ירוק וירקות ברוטב ויניגרט כבר הייתה הסכמה כללית.
|