יום רביעי, 23 בדצמבר 2015

קפה מסעדה/ גן סיפור פארק הרצליה

למבוגרים ולילדים בלבד

"אהבתי את הפולנטת גבינות ששלחה זרועות לעבר הארטישוק השרמנטי, ויחד הם יצרו משפחה חדשה ואוהבת"
התפריט,שמגובה בשף רובי פורטנוי הוא מגוון, נגיש ומחבק ילדים.
הלל והתותים
הקונספט של קפה מסעדה, שממוקם בלב ריאה ירוקה, ומהווה מוקד משיכה לכל המשפחה הוכיח את עצמו בחולון, והגיע גם להרצליה.
הגענו לשם בשעת לילה מוקדמת, עם הלל, והופתענו לגלות שאנחנו לא לבד, ויש עוד הורים, שלא מיישמים את עקרון שעות השינה של פרופסור רולידר וסופר נני. בית הקפה, מעוצב בכישרון רב עם מנרות מעוטרות, כלים יפים ומלצריות מסבירות פנים.
התפריט, שמגובה בשף רובי פורטנוי הוא מגוון, נגיש ומחבק ילדים.

שנדליר
לעיצוב האישיות פתחנו בכוסית וויסקי ג׳יימסון ( 34 שקלים)
וסיידר חם עם יין, מקל קינמון ותפוחי עץ, יופי של משקה מחמם, טעים ומעורר תאבון. (בהמשך המתכון)

אוכל קדימה אוכל:
פוקצ'ת פיצה (49 ₪) עבה במותנים ודקה בבטן  קריספית עם רוטב עגבניות משמח , גבינת מוצרלה וחצאי עגבניות שרי.

פיצה 60/90/60 

ארטישוקים צרובים בשמן זית,שום ולימון על פולנטה  (39 ₪)
מנה מרתקת, אהבתי את העצמאות של פולנטת הגבינות ששלחה זרועות לעבר הארטישוק השרמנטי, ויחד יצרו משפחה חדשה ואוהבת.
הארטישוק השרמנטי

טורטליני גבינות( 62 שקלים)
הכיסונים האיטלקים השמנמנים עם בטן מלאה בגבינות עיזים היו חבוקים בסילאן ושקדים קלויים , שילוב טעמים מוצלח, שהוביל אותנו בכבוד לקינוחים.

עם בטן מלאה
התותים של אריה( 36 שקלים)
מנה שהורכבה לדור הצעיר אבל עם קריצה גם לגדולים, מי יכול לעמוד בפני תותים טריים מתוקים, מכוסים בקצפת בתוספת סירופ תות מרנג וכדור גלידה
  
האריה שאהב תות
מירי פופינס  (38 ש"ח)
דיזרט שמגלם בתוכו אורגיית מתוקים סוערת ומי בחגיגה?
מגדל של טווילים עשויים משקדים מסוכרים, קרם אייריש וגלידת וניל בשילוב קרם ריבת חלב וחלבה, הכל מכל בכל כל...
הכל מכול והכל כל


THE-END

לשימור: חומרי הגלם הטובים, והחיבוק לדור הצעיר
לשיפור: תפריט האלכוהול 
לידיעה: קונספט מצליח לא מחליפים
לסיכום: חיים בסיפור







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה