יום חמישי, 28 במאי 2015

ג'ינג'ר גריל בר/ז'בוטינסקי 35 רמת גן (מגדלי התאומים)

סיפוק מהיר עם הפרגית הנפלאה ועוד כמה דברים ליד


אני מת על מסעדות בצהריים ובמיוחד באזורים שבהם הסועדים הם אנשים באמצע היום שמחפשים סיפוק מהיר' שישביע אותם בדרך חזרה לעבודה. בג'ינג'ר, מבינים היטב את חוקי המשחק, ומעניקים קודם כל מקום שלו ומרגיע שהצוות מקבל את הלקוחות בחיוך, ותוך הבנה שמהירות היא שם המשחק. ככה עלו ובאו מנות פתיחה שכללו פלטת סלטים חביבה ולא תעשייתית, חומוס מאד מיוחד ודומיננטי,טחינה דלילה מדי לטעמי,סלט טורקי ,מלפפונים בחומץ ופיתות עשויות על הגריל.
התייחמתי ממראה השווארמה(37 שקלים כולל הסלטים) העצלה שהסתובבה לאיטה על השיפוד, וביקשתי שיביאו לי אותה בצלחת,וככה מצאתי את עצמי מנקר באצבעות נתחים דקים דקים עסיסיים ומתובלים היטב בתערובת מאתגרת שכללה כורכום ,פלפל,הל וכמון, יכול להיות שהיה גם אגוז מוסקט. השוארמה פרגית הייתה ללא שומן כבש (שומרים על בריאות הסועדים) ומסתבר שלא חייב.

מכיוון שקשה היה להסתפק רק בזה, ביקשתי מנת פועלים גדושה,


שכללה צלחת מפוצצת בקציצות קבב במרקם ותיבול של נקניקיה חריפה, שיפוד פרגית מהטובים שיש ותוספות במיה גמדית,גרגרי תירס,צ'יפס וסלט ירקות טרי.

לשיפור:איזה כמה חתיכות אבטיח לקינוח
לשימור:האווירה והשירות

לסיכום:גומרים הולכים